Ademtherapie Den Haag

Who We Are

Jacqueline de Klerk heeft de driejarige opleiding tot Adem- en Ontspanningstherapeut (Methode van Dixhoorn) afgerond in 2006 en is gecertificeerd AOT-er. Zij is lid van de Adem- en Ontspanningstherapie Stichting (AOS), het controlerend orgaan voor AOT-ers. Tevens is zij lid van de beroepsvereniging VDV.

Verder heeft zij een opleiding medische basiskennis op HBO-niveau en voldoet hiermee aan de Plato-eisen. Ook heeft zij cursussen gedaan op het gebied van cognitieve gedragstherapie (Acceptance and Commitment Therapy – ACT) en rouwbegeleiding.

 

Van 2010-2013 was ze voorzitter van de Van Dixhoorn Vereniging, de beroepsvereniging voor Adem- en Ontspanningstherapeuten, Methode van Dixhoorn. Van 2007-2008 was ze penningmeester voor dezelfde vereniging.

Jacqueline de Klerk heeft een HBO-studie Klassieke Zang afgerond aan het Rotterdams Conservatorium. Door haar opleiding kwam ze in aanraking met verschillende ademmethoden zoals ‘De ervaarbare adem’ van Ilse Middendorf. Na haar afstuderen besloot ze om zich verder te verdiepen in ademmethodes en koos voor de Methode van Dixhoorn vanwege de gestructureerde op- en onderbouwing van deze methode.

Nieuwsgierig naar hoe het met je gesteld is?
Vul de vragenlijsten in en krijg feedback!

Inschrijven voor de nieuwsbrief