Ademtherapie Den Haag

Wanneer een burn-out traject en wat gaan we doen?

Wanneer een burn-out traject en wat gaan we doen?

Een burn-out traject wordt aangeraden wanneer je last hebt van langdurige vermoeidheid, emotionele uitputting en een gebrek aan motivatie of interesse in werk of dagelijkse activiteiten.

Dit kan het gevolg zijn van overbelasting, te veel stress (nu en in het verleden) en een gebrek aan work-life balance. Een burn-out traject kan helpen bij het herstellen van je energie, motivatie en het verbeteren van mentale en emotionele gezondheid.

Als je jezelf herkent in deze symptomen, is het raadzaam om hier mee aan de slag te gaan.

Wat gaan we doen? Eerst een fysieke benadering. We doen oefeningen en handgrepen (manuele technieken) en zo zorgen we ervoor dat je fysiek weer beter kunt ‘opladen’. Daarna gaan we aan de slag met hoe je zo goed mogelijk omgaat met de energie die je hebt. Dat houdt ook in dat we samen op zoek gaan naar je ‘energielekken’. Zowel fysiek als mentaal.

Daar horen ook opdrachten bij die je thuis kunt doen. Inzicht in hoe je iets doet, en wat het je kost zal je helpen weer te herstellen.

Sinds april 2019 is Den Haag partner van het CSR-centrum.

Jacqueline de Klerk is gemachtigd om trajecten te geven na opleiding en bijscholing van dit centrum. Samen met haar achtergrond en opleiding op het gebied van ademtherapie en cognitieve therapie stelt dat haar in staat om werknemers op een effectieve en prettige manier te begeleiden en te coachen.

 

Voor informatie: stuur een bericht via info@ademtherapiedenhaag.nlof telefonisch 06 – 2862 4365.

Voor de CSR-methode kijk op: www.csrcentrum.nl

Nieuwsgierig naar hoe het met je gesteld is?
Vul de vragenlijsten in en krijg feedback!

Inschrijven voor de nieuwsbrief